fbpx

Hvad kan min støtte bruges til?

Ønsker du at støtte Hugs & Food og de hjemløse i København kan det gøres via Mobile Pay: 655 212 eller Bankoverførsel: Reg. 3409 Kontonr. 0010129729

Du kan også sende en sms med HUGS til 1217 så støtter du med et valgfrit månedligt bidrag. 

I Hugs & Food lytter vi til ønsker hos brugerne og har fagligheden til at se behov der opstår i forhold til et liv, der leves på gaden. Vi bestræber os hver dag på at omdanne din støtte til hvad vi oplever, at der er akut brug for, eller hvad der kunne være med til at forsøde hverdagen som hjemløs.

Det kan være køb af nye soveposer til de hjemløse, der overnatter udenfor, køb af vinterstøvler, varmt overtøj til de kolde måneder eller sokker og undertøj, som er en nødhjælp mange af vores brugere har brug for. Det kan også være til at afholde et særarrangement ved værestedet, som kan være med til at give et afbræk fra en ellers stressende og barsk hverdag.

Vi er meget taknemmelige for alle bidrag der bliver doneret uanset størrelsen. Alle bidrag er med til at gøre en mærkbar forskel.

Hvad kan min støtte bruges til?

For 80 kr. giver du råvarerne til et måltid om ugen i en måned

For 500 kr. kan vi købe og uddele ca. 40 par sokker eller 15 par underbukser til hjemløse, der sjælendt ejer mere tøj end det de står og går i.

For 1000 kr. kan vi servere et hjemmelavet måltid for 50 brugere

For 5000 kr. kan vi lave et særarrangement med en tre retters middag for 25 brugere, hvor maden er af høj kvalitet, og hvor der er tænkt i et sammenhængende tema.

Maddonationer

Har du kaffe, the, småkager, knækbrød, havregryn eller lignende til overs, som du kunne tænke dig at donere til Hugs & Food? Så tager vi sikkert meget gerne imod.

Kontakt venligst vores kok på mail kok@hugsandfood.com

Af hensyn til hverdagen ved værestedet, hvor vi ofte har travlt, er det vigtigt at I har en aftale på forhånd og ikke dukker ”uanmeldt” op. Vi har desværre ikke mulighed for selv at hente fødevarer, da vi ikke har en bil til rådighed.

OBS! Af fødevaresikkerhedsmæssige årsager, tager vi ikke imod køle-frost varer eller færdigtilberedte retter.