fbpx

Book et foredrag

Der er mange fordomme forbundet med hjemløshed og den lukkede subkultur, som de færreste kender til. De fordomme kan man få udfordret og måske nedbrudt ved et foredrag med daglig leder af Hugs & Food, Justine Mitchell eller socialrådgiver Marie Christiansen. Som et nyt tiltag kan man nu også booke et foredrag med Kenneth, som ekspert i eget liv og med levende fortællinger fra sin tid på gaden giver sit personlige perspektiv på hjemløshed.

Foredragene foregår som udgangspunkt i værestedet på Turesensgade, da en del af formidlingen også handler om at se et værested og den dagligdag som de hjemløse har, når de gæster stedet.
 
Alle foredrag finder sted før eller efter vores åbningstid. Forhåbentlig vil oplevelsen være med til at ændre synet på hjemløse og socialt udsatte mennesker.

Kontakt Justine Mitchell, telefon: + 45 51 17 05 17, eller Marie Christiansen på + 45 30 32 88 90, for mere information om indhold og pris.
 
Et foredrag koster mellem 1500-3000,- kr. afhængigt af tid og antal deltagere. Beløbet går ubeskåret til aktiviteter for brugerne af Hugs & Food. Foredrag med Kenneth, som oplægsholder, dækker prisen også et honorar på halvdelen af beløbet.